felicalindh!

Kategori: Träning

Serier

Jag är en sån person som älskar serier, blir lätt beronde och vill alltid ha någon att följa. Håller nu på att kolla igenom Orange is the new black. Har sen tänkt att kolla oth, oc och vampire diaries. Tänkte tipsa om dom bästa serierna jag har sett såhär långt! 

Ringer kollade jag på nu senast, det är bara en säsong och inte jättemånga avsnitt. Sjukt bra faktist, väntar nu på en säsong till för med tanke på slutet. Den handlar om en tjej som blir vittne till ett mord men tvingas fly till sin syster för att sätta sig själv i säkerhet. Hennes syster tar självmord och hon såg utvägen att sno hennes liv

 

Prison Break, ett måste helt enkelt. Fysatan så bra serie, att Michael Scofield huvudpersonen är hur snygg som helst gör den ännu bättre. Serien handlar om Michael då som ska hjälpa sin bror att rymma från fängelset för han har blivit oskyldigt dömd till dödstraff. 

 

 

Gossip Girl, jaa den har nog dem flesta sett. Vi alla går nog och smått drömmer om deras liv på Manhattan i New York. 

 

Pretty Little Liars, den håller på fortfarande och kommer ut ett nytt avsnitt varje onsdag. Har dock blivit förmånga säsonger, hoppas verkligen att denna är den sista. Inte för att den börjar bli dålig utan att man får panik och man vill bara få svar på alla sina frågor. Snacka om hjärngympa när man kollar på den, och när man tror att man fattar visar de sig att man hade väldigt fel.

 

trötter

Kom precis hem till Bella från stan och väntar på att min syster ska komma och hämta mig. Bella smittade mig med sin huvudverk och vill lägga mig i min säng och kolla film. Haft en ganska bra lördagkväll. Vi drog hem till Ricky och kollade IK-DIF. Tyvärr förlust för ik  Sen åkte vi vidare till kråkan och käkade sen hängde vi där resten av kvällen. Resa till Rhodos är även bestämmt och de bär av direkt efter skolavslutningen, min sommar börjar bra med andra ord, drar upp till Stockholm först och kollar One Direction och dagen efter åker vi till Rhodos. Vi ska åka till samma ställe som förra året det var jättefint med all inclusive och maten var supergod! Fanns nog ingenting att klaga på 

 

 

lördag

Otroligt skönt med lite sovmorgon i morse. Har nu varit och tränat med Emelie, vi hade tänkt att simma också men simhallen var stängd för det var tävling eller något sånt. Älskar att folk tror att man lider av någon ätstörning eller liknande bara för att man har börjat träna mycket. Mitt mål med min träning är inte att bli supersmal utan jag vill bli vältränad. Se bra ut i bikini inför sommaren helt enkelt. Kommer fortsätta kämpa till jag har nått mitt mål och ska inte ge upp denna gången. 

Ska göra mig iordning och bege mig till Bella, vi ska boka tåg till Åre. Är så sjukt taggad! Måste övningsköra lite också, har första körlektionen nästa vecka 

Gym

Blir dubbla gympass idag, har gym på idrotten i skolan så fokuserar på mage + rygg då det blir ben + rumpa i eftermiddag.

Upp