felicalindh!

Har svenska folket någon hjärna över huvetaget?

Vi har nu ingen regering, svenska kronan faller, bankerna är oroliga och övriga Europa stod i chock redan på valnatten. Hur hände detta kan man undra? Håll i hatten Sverige det är kaos!

Jag blir mörkrädd när jag ser resultatet efter valet 2014. Socialdemokraterna har alltså tagit över, Reinfeldt och Borg har avgått. Hur hände detta? Hur kan svenska folket säga nej till en växande framtid, hur kan dom säga nej till fler jobb, nya bostäder & frihet?

Istället säger vi ja till Löfven som inte har någon erfarenhet, har ej gått klart gymnasiet, kan ej prata engelska, knuffade Lööf i en debatt. Är det denna man vi vill ska styra vårt vackra land som Reinfeldt & Borg har gjort ett underverk med i deras 8 år. Dom tog oss igenom finanskrisen på ett exemplariskt sätt, över 300 000 nya jobb har skapats.

När Reinfeldt meddelar svenska folket att han avgår, de applåderas från den röd gröna röran. Trist, riktigt trist och framförallt respektlöst! F! står och river sönder papper med hans ansikte på, V pekar finger. Jag blir både arg och ledsen, med den nivån på sitt beteende har man ingenting i riksdagen att göra. När jag var liten fick vi lära oss att vara goda vinnare inte håna som som förlorar. Att småbarn kan ha ett bättre beteende än vuxna politiker skrämmer mig.

OCH ATT ÖVER 700 000 MÄNNISKOR I SVERIGE RÖSTADE PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA. TÄNKER INTE ENS KOMMENTERA DE, DET ÄR OFATTBART.

Just nu känns ett nyval som ett bra förslag och jag hoppas att svenska folket har öppnat ögonen och inser att ett alliansstyrt Sverige är det enda som gäller! De enda positiva detta val kan ju vara att F! inte kom in i riksdagen.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas