felicalindh!

Serier

Jag är en sån person som älskar serier, blir lätt beronde och vill alltid ha någon att följa. Håller nu på att kolla igenom Orange is the new black. Har sen tänkt att kolla oth, oc och vampire diaries. Tänkte tipsa om dom bästa serierna jag har sett såhär långt! 

Ringer kollade jag på nu senast, det är bara en säsong och inte jättemånga avsnitt. Sjukt bra faktist, väntar nu på en säsong till för med tanke på slutet. Den handlar om en tjej som blir vittne till ett mord men tvingas fly till sin syster för att sätta sig själv i säkerhet. Hennes syster tar självmord och hon såg utvägen att sno hennes liv

 

Prison Break, ett måste helt enkelt. Fysatan så bra serie, att Michael Scofield huvudpersonen är hur snygg som helst gör den ännu bättre. Serien handlar om Michael då som ska hjälpa sin bror att rymma från fängelset för han har blivit oskyldigt dömd till dödstraff. 

 

 

Gossip Girl, jaa den har nog dem flesta sett. Vi alla går nog och smått drömmer om deras liv på Manhattan i New York. 

 

Pretty Little Liars, den håller på fortfarande och kommer ut ett nytt avsnitt varje onsdag. Har dock blivit förmånga säsonger, hoppas verkligen att denna är den sista. Inte för att den börjar bli dålig utan att man får panik och man vill bara få svar på alla sina frågor. Snacka om hjärngympa när man kollar på den, och när man tror att man fattar visar de sig att man hade väldigt fel.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas