felicalindh!

Trötter

Har precis klivit upp ur sången, legat och pratat med Erica som har varit i Norge i en vecka. Var ute i backen några timmar igår och sen sov jag nog nästan hela dagen. Våra kompisar åkte hem igår så de var väldigt tråkigt :(

Toppen

Idag har vi varit uppe på toppen och åkt lite. Blev inte så lång skiddag idag, nu är de dags att göra sig iordning inför kvällen.

Chill

Det blev en lugn kväll istället. Vi mötte Gustav & kalling så vi drog med hem till dom. Bara suttit och chillat med grabbarna. Fick berätta om Philips kväll för alla, då hans story inte stämde alls haha. Nu är klockan halv 5 och jag måste sova lite. Är ju faktist hockey imorgon vid 9!

Har de bäst

Jag älskar redan Åre. Blir svårt att slå första kvällen, vi var på tott hotell på en nattklubb. Träffade Lisa och bea. Träffade även några stockholmare, sjukt sköna. Följde sen med dom till deras stuga och där slutade kvällen.

Tog sovmorgon idag men sen har vi varit ute i backen hela dagen och nu kom vi precis hem från after skin. Ikväll blir de brygget.

Första åken

Har varit ute och åkt fram till nu, började blåsa mycket och man blev trötter då vi inte fått så mycket sömn.

Tåget

Sitter nu på tåget och har precis ätit lite. Har blivit en lång dag så vi ska snart stänga på en film och lägga oss. Hoppas på att vi vaknar upp till massa snö.

Udda människor

Sitter nu på bussen påväg till Stockholm. Finns en hel del udda människor, framför mig sitter kanske Sveriges största feminist. Hon försöker föra en konversation med en blyg invandrare på kanske 15år. Bakom mig satt en förbannat ful en. Han bytte plats och satte sig bredvid en tjej, började gaffla om att han varit på begravning. Nu knäppte han en bira och petar i näsan. Själv käkar jag en hård macka.

Maja 18år!

Är hos Bianca nu och firar henne! Bjudna på massa gott och gött snack. Har ont i tänderna av allt cola drickande på drickspelen. Blir inte så sent ikväll tror jag, hänger på morsan när hon ska he

Första videoinlägg

Har väl tänkt att göra likanade inlägg en gång i veckan med olika ämnen. Ta hänsyn till att de är första gången jag gör något sånt här! 

Vill ha

Någon som vet ifall dom har börjar sälja bikinis på Victorias Secret på arlanda? Är så sugen på en sån här överdel med blinget i mitten. Dom är sjukt fina! Trodde dom låg runt 1000 lappen men dem flesta ligger runt 300-400kr. 

Intervju

Var på stan med Erica och käkade subway. Även blivit intervjuad och filmad. Blev en riktigt jobbig intervju, var inte vad jag var beredd på kanske. Alla har vi nog något som är jobbigt att prata om.

Ny header!

Nu är den nya headern färdig, lite roligare än att de bara står mitt namn. Åkte till salong mix efter skolan, jag och emelie ska få vara provdockor när dom ska lära sig en att sätta i microringar. Har endast haft keratinvax innan som extension tidigare. Så det ska bli spännande att få pröva något nytt! 

Hoppas ni gillar headern. 

Header

Har blivit fotad idag och ny header publiceras ikväll. Kommer även att flytta till felicalindh.se vet inte när dock. Skulle blivit flyttad idag men blir imorgon kanske. Har även att videoinlägg på gång. Hoppas alla fortsätter att läsa bloggen för detta ska bli superkul!